Rotter er et stigende problem der ofte forårsager skader på bl.a. bygninger, rør, stikledninger og skaber ubehagelige lugtgener. De lever normalt i kloakkerne, men kan i  nogle tilfælde bevæge sig ind i boligen via rør og faldstammer.
- Med en rottespærrer monteret i din kloak, kan du holde de pelsede gnavere ude af din bolig.

Hos Vorbasse Kloak ApS kan du få en autoriseret kloakmester ud og hjælpe med en rottespærre montering, så du slipper for ubudne gæster. Som din autoriserede kloakmester kører jeg både ud og monterer rottespærrer i Vorbasse, Billund, Grindsted, Vejen og nærområder for private, erhverv samt det offentlige.

Hvordan virker en rottespærre?

En rottespærre er lavet af rustfri stål, som rotterne ikke kan gnave sig igennem.

Fordele ved en professionel rottespærre:

  • Effektiv bekæmpelse: Fanger hurtigt og effektivt rotter, reducerer skadedyrsbestanden markant.
  • Sikkerhed for andre dyr: Designet til kun at fange rotter, minimerer risikoen for at skade andre dyr.
  • Genanvendelig: Kan bruges flere gange, økonomisk og miljøvenlig løsning.
  • Hygiejnisk: Hindrer spredning af sygdomme ved at indeholde og eliminere rotter på en sikker måde.
  • Brugervenlig: Nem at opsætte og vedligeholde uden behov for professionel assistance.

Spærren består af to klapper der kun kan åbnes én vej, hvilket betyder at vandet stadig kan komme ud, men rotterne ikke kan komme ind. På den måde har rotterne ikke adgang til de kloakrør der er under din husstand.

Derfor er det vigtigt med en rottespærre montering

Det er ikke blot for skaderne og lugtgenerne, at vi prøver at holde rotterne væk fra hjemmet eller kontoret.

Rotter bor og bevæger sig som regel i kloakker og affald som de også spiser, og derfor kan de være smittebærer af bakterier og vira, som kan smitte os mennesker med ubehagelige sygdomme. Derudover kan de forårsage stor skade på bygninger, hvis de gnaver i installationer, isolering eller laver reder inde bag vægge.

Få professionel montering og service af rottespærrer

Det er ikke sjovt at få rotter på besøg, så derfor er det en god idé at beskytte sig mod de uvelkomne pelsede gnavere.
Jeg sørger for en professionel rottespærre montering i din kloak, så du slipper for at der kan komme uønskede gæster fra kloakken, og ind i din bolig.

Kontakt mig og lad os finde ud af hvilken løsning der passer bedst til din konkrete situation, uanset om skal have monteret en ny rottespærre eller skal have service af den nuværende. Jeg kommer gerne forbi for at tjekke op på at den nuværende rottespærre er intakt, sidder korrekt og fungerer problemfrit.

Ring allerede i dag og høre mere på telefon 21 75 67 26, send en mail til jens@vorbassekloak.dk, eller via kontaktformularen her på siden, så vender jeg tilbage hurtigst muligt.