Har du brug for effektivt at få ledet spildevandet væk fra dit hus, så kan et nedsivningsanlæg være den helt rette løsning. Hos Vorbasse Kloak kan jeg løse alle opgaver i forbindelse med etablering af et nedsivningsanlæg hos både private, erhverv og det offentlige.

Jeg er autoriseret kloakmester der holder til i Vorbasse, hvorfra jeg blandt andet kører ud til kunder i Billund, Grindsted og Vejen og omegn. 

Professionel og autoriseret kloakmester

Som autoriseret kloakmester anvender jeg kun anerkendte materialer, og jeg lægger stor vægt på at udføre alt arbejdet i højeste kvalitet, så du får en holdbar løsning i de næste mange år. Hos mig får du et nedsivningsanlæg i højeste kvalitet, og mit arbejde bliver altid udført til konkurrencedygtige priser.

Jeg har altid en tæt dialog med mine kunder, både indledende og undervejs, da det er vigtigt for mig at sikre, at du som kunde får den rette løsning, der matcher dine behov, og samtidig går jeg også op i, at mine kunder er informerede om, hvad jeg laver.

Hvad er et nedsivningsanlæg?

Et nedsivningsanlæg har til formål effektivt at lede spildevand væk fra huse og bygninger, hvilket er en rigtig god løsning, hvis du bor i et område hvor der ikke er et kloaksystem. Selve anlægget er typisk bygget op med en bundfældningstank og et siveareal med strenge.

Alt vandet skal passere tanken, før det bliver ledt ud til strengene. Her sikrer tanken tilbageholdelse af bundfældeligt stof og flydestoffer, der potentielt kan hæmme nedsivningen af vandet.

Kontakt mig og få et uforpligtende tilbud

Et nedsivningsanlæg er både billigt og enkelt i drift

Et nedsivningsanlæg bliver som regel etableret i en græsplæne, og der vil kun være ét synligt dæksel. Det er dog jordbundsforholdene, der er afgørende for, om nedsivningen af vandet kan ske på det pågældende sted. Dette afgøres således ved hjælp af jordbundsprøver.

Anlægget er både billigt at etablere, og samtidig er det efterfølgende enkelt og billigt i drift, idet nedsivningsanlægget har et lavt strømforbrug. Skulle der opstå driftsstop i anlægget, er det udstyret med en alarm, der giver besked. Du behøver dermed ikke nødvendigvis at gå og holde øje med dit nedsivningsanlæg hele tiden for at sikre dig, at det fungerer, som det skal.

Kontakt mig og hør mere om anlægget eller få en pris

Kunne du tænke dig at høre mere om fordelene ved et nedsivningsanlæg, priser, eller har du nogle spørgsmål, så er du meget velkommen til at kontakte mig. Jeg står altid klar til at rådgive og besvare spørgsmål, ligesom jeg også gerne udarbejdet et uforpligtende tilbud på lige netop din opgave.

Du kan enten kontakte mig ved at ringe til mig på telefon 21 75 67 26, men du kan også skrive til min e-mail jens@vorbassekloak.dk. Ønsker du at indhente et uforpligtende tilbud på etableringen af et nedsivningsanlæg, så kan du også udfylde min kontaktformular her på denne side. Så vender jeg tilbage så hurtigt som muligt.

Ring allerede i dag og hør mere