Har du brug for en professionel kloakmester til at lave kloakarbejde eller til et akut problem i din kloak? Så er du kommet til det rette sted.

Som autoriseret kloakmester kan jeg varetage en bred vifte af små som store opgaver indenfor entreprenør- og kloakarbejde for private, erhverv samt det offentlige i Vorbasse, Grindsted, Billund, Vejen og de omkringliggende byer. Jeg kan bl.a. hjælpe med renovering af den eksisterende kloak, rottespærre, kloakspuling, stoppet afløb, kloakservice og en masse andre former for kloakarbejde. 

For at udføre vores arbejde på bedst mulige måde, udfører vi en TV-inspektion af kloakken, da dette kan fortælle hvad problemet er. Når vi har ført et kloak kamera ned i kloakken udarbejdes der en rapport som kan fortælle om der er brud, skader eller fejl på kloakken. 

Kvalitet er nøgleordet i Vorbasse Kloak, hvorfor du altid kan forvente et grundigt arbejde. Jeg har mange års erfaring med mange forskellige opgaver og uanset hvilken udfordring du står overfor, vil jeg altid gøre mit bedste for at imødekomme dit behov. 

Få et godt tilbud på kloakarbejde

Uanset hvilken opgave der skal udføres i eller omkring din kloak, er det altid godt at benytte en autoriseret kloakmester. Det er din sikkerhed for at arbejdet bliver udført korrekt. 

Har du behov for kloakarbejde, så er du velkommen til at kontakte mig på telefon 21 75 67 26

Spørgsmål? Kontakt mig