Skal du have etableret et kloaksystem ved din tilbygning, eller ønsker du en bedre afledning af regnvandet fra din grund? Så kan du med stor fordel vælge at få nedgravet en regnvandsfaskine, og det kan jeg hos Vorbasse Kloak ApS hjælpe dig med.

Jeg har mange års erfaring med regnvandsfaskiner, og jeg kan varetage alle opgaver i forbindelse med nedgravning af faskiner for både privatpersoner, erhvervskunder og det offentlige. Jeg løser hovedsageligt opgaver for kunder i og omkring Vorbasse, Billund, Grindsted og Vejen, men jeg kører også gerne ud til kunder uden for disse områder.

Hvad er en faskine og hvordan virker den?

En regnvandsfaskine er en form for kasse eller et hulrum i jorden, der er fyldt med sten og andre lignende materialer, som regnvandet bliver ledt hen til. En regnvandsfaskine minder på mange måder om et regnvandsbassin, bare i en meget mindre størrelse, da det fungerer som et midlertidigt depot for regnvandet. Når regnvandet kommer ned i faskinen, vil det stille og roligt synke ned i undergrunden.

Fordelene ved at få opsamlet regnvandet i en faskine

En regnvandsfaskine opsamler regnvand, der bliver ledt direkte ned i jorden. På den måde aflaster det kloaksystemerne, hvilket har flere fordele. Først og fremmest er der tale om en relativt billig løsning, fordi du sparer udgiften til at koble afløbet til kloakken. Derudover er det en billigere løsning, end hvis du skulle tilslutte til en eksisterende kloak, og så er det tilmed en miljøvenlig løsning.

Ring og få et godt tilbud allerede i dag

Hvornår kan det være nødvendigt med en regnvandsfaskine?

Der er mange forskellige situationer, hvor der kan være behov for at få etableret en regnvandsfaskine.

Det kan for eksempel være i forbindelse med:

1. Du har fået bygget en tilbygning

Hvis du har fået bygget en tilbygning, så kan en regnvandsfaskine være en rigtig god løsning til at lede regnvandet fra taget ned i undergrunden. Dermed slipper du for at koble regnvandet til kloaksystemet.

2. Du har opført en carport eller garage

Hvis du har fået opført en garage eller en carport, kan det ligeledes være optimalt at vælge at få nedgravet en regnvandsfaskine, så vandet fra carporten eller garagens tag bliver ledt effektivt væk fra grunden.

3. Du har fået bygget et nyt sommerhus

Hvis du har fået bygget et nyt sommerhus, eller hvis du har fået bygget en anden type bygning i et sommerhusområde, så vil en faskine typisk også være en rigtig god løsning for dig. I sommerhusområder kan det nemlig være besværligt at koble regnvandet fra taget til kloaksystemet på grunden, og det vil i så fald komme til at blive dyrt. Her kan en regnvandsfaskine være et rigtigt godt og ikke mindst billigt alternativ.

4. Der er ofte oversvømmelser på din grund

Hvis du ofte har oversvømmelser på din grund, kan det blandt andet skyldes, at dit kloaksystem er underdimensioneret. Det vil betyde, at vandet ikke kan blive ledt hurtigt nok væk i forbindelse med kraftig regn, og det vil skabe oversvømmelse. Her kan en faskine sørge for, at regnvandet bliver ledt hurtigt nok ned i undergrunden, og du vil dermed kunne undgå oversvømmelser fremadrettet.

5. Kommunen kræver separatkloakering

​Flere kommuner kræver, at der bliver kloaksepareret på grunden, hvis der ikke allerede er det. Det skyldes, at kloaksystemerne ikke er bygget til det kraftige regnskyl, vi efterhånden ofte får herhjemme. Separatkloakering kan være dyrt, og i stedet for at få etableret en kloak til henholdsvis regnvand og spildevand, så kan du ved hjælp af en faskine få håndteret regnvandet på grunden, samtidig med at det bliver adskilt fra spildevandet.

Autoriseret kloakmester til faskiner

Der er rigtig mange gode grunde til, at du lige netop bør lade mig stå for arbejdet i forbindelse med din nye regnvandsfaskine. Jeg er autoriseret kloakmester, og jeg har stor erfaring inden for området, hvilket betyder, at du trygt kan vælge mig, hvis du kunne tænke dig at få en regnvandsfaskine på din grund.

Hos mig får du altid konkurrencedygtige priser samt veludførte og holdbare resultater. Jeg anvender kun anerkendte materialer, og du kan samtidig være sikker på, at arbejdet bliver udført i højeste kvalitet.

Derudover lægger jeg stor vægt på at have en tæt dialog med mine kunder, således at jeg sikrer, at de får den rette løsning, der matcher deres behov og ønsker. Jeg står derfor også til rådighed med kompetent rådgivning og vejledning, hvis du er i tvivl om, hvorvidt en regnvandsfaskine vil være den bedste løsning for dig. En faskine kræver jævnlige tilsyn og regelmæssig vedligeholdelse, hvilket jeg også gerne udfører til en god pris.

Få et uforpligtende tilbud på nedgravning af faskine

Hvis du er på udkig efter en både billig og miljøvenlig kloakløsning, så kan du med fordel anvende en regnvandsfaskine. Jeg kommer gerne forbi og hjælper med nedgravningen, ligesom jeg også gerne sørger for den efterfølgende vedligeholdelse.

Kunne du tænke dig at høre mere omkring fordelene ved en regnvandsfaskine, eller har du nogle spørgsmål, så er du altid meget velkommen til at tage kontakt til mig. Ring på telefon 21 75 67 26 eller send en besked via kontaktformular her på denne side. Så sørger jeg for at vende tilbage til dig med en besvarelse på din henvendelse så hurtigt som muligt.

Ønsker du at få nedgravning af en faskine, og kunne du tænke dig at få en pris på opgaven, så hører jeg også meget gerne fra dig. Jeg udarbejder gerne et uforpligtende tilbud til dig, når jeg ved lidt mere om opgaven. Det gælder naturligvis, uanset om du bor i Grindsted, Billund, Vejen, Vorbasse eller et helt andet sted.

Kontakt mig og hør mere