Har du brug for en professionel og grundig entreprenør nær Vorbasse, Billund, Grindsted, Vejen eller en nærliggende by? Så kan jeg hjælpe dig med diverse entreprenøropgaver, uanset om du er privatperson, erhvervskunde eller fra det offentlige.

Professionel entreprenør til Grinsted, Vorbasse og Billund

Jeg har Vorbasse Kloak der er en enkeltmandsvirksomhed, hvor jeg igennem mange år har fået mange erfaringer samt et stort knowhow indenfor entreprenør- og kloakarbejde. Du kan derfor roligt lade mig varetage din opgave.
Jeg udfører bl.a.:

Jeg er har stor fokus på at levere kvalitetsløsninger som matcher dine behov og som er holdbare, så du kan få glæde af løsningen i mange år frem.
Uanset opgave sørger jeg for at forventningsafstemme med dig som kunde, samt give en ærlig og professionel rådgivning, så vi opnår det bedste resultat. Jeg overholder altid aftaler og deadlines, og sørger altid for at rydde opefter mig når opgaven er løst.

Hvad koster entreprenørarbejde?

risen på en entreprenør afhænger af, hvilken form for opgave du skal have løst. Jeg løser mange forskellige opgaver, og det er forskelligt fra opgave til opgave, hvilken pris jeg kan tilbyde dig. Det afhænger ikke alene af de mandetimer, jeg skal lægge i arbejdet, men også af de materialer der skal bruges, og det maskinel der skal rulles ud.

Uanset hvilken form for entreprenørarbejde der skal løses, er priserne fornuftige. Selvom du får en god pris hos mig, behøver du ikke være bange for, at det går udover kvaliteten. Kvalitet er et nøgleord i min virksomhed, og min faglige stolthed er stor. Derfor anvender jeg bl.a. også kun materialer fra anerkendte mærker.

Ring og hør mere om priser

Få et godt tilbud på entreprenørarbejde

Vil du høre mere om muligheder, priser eller har du spørgsmål til noget andet? Så er du velkommen til at kontakte mig helt uforpligtende.
Når jeg ved mere om din konkrete situation, kan jeg også udarbejde et godt skræddersyet tilbud på netop din opgave.

Ring og hør mere på 21 75 67 26 eller send en mail til jens@vorbassekloak.dk så vender jeg tilbage hurtigst muligt.

Kontakt mig og få et godt tilbud