Går du og drømmer om at få en ny terrasse, gangsti eller bed i din have? Så har Vorbasse Kloak kompetencer og erfaringer til at udføre kvalitetsløsninger indenfor bl.a. brolægning, entreprenør-, kloakarbejde og meget mere.

Jeg løser både små og store opgaver for private og erhverv i Vorbasse, Billund, Grindsted, Vejen og de nærliggende byer.

Professionel og kvalitetsbevidst brolægger

Som brolægger sætter jeg altid mine kunders ønsker og behov i første række. Dette betyder, at jeg altid sørger for at have en tæt dialog med den enkelte kunde. Her taler vi forventninger samt valg af materialer og funktionen af den nye brolægning, så vi opnår det resultat du drømmer om. I den forbindelse tilbyder jeg også gerne professionel rådgivning indenfor brolægning, så vi får det resultat der matcher dine behov og ønsker.

Jeg overholder naturligvis altid mine aftaler og rydder op efter mig selv, når en opgave er færdig.

Mange typer af brolægning

Indenfor brolægning findes der et utal af løsninger, hvor kun fantasien sætter grænser. Jeg laver alle former for brolægning med både fliser og sten, f.eks. terrasser, indkørsler, gangstier, bede og anlægger også helt nye græsplæner. Hos mig er ingen opgave hverken er for simpel eller kompliceret -  og du bør derfor ikke holde dig tilbage med at kontakte mig, hvis du har brug for en kompetent brolægger.

Uanset hvilken opgave der skal løses, tilbyder jeg altid en god og fornuftig pris på opgaven. Selvom priserne er lave, går jeg aldrig på kompromis med kvaliteten på den flise- eller brolægning der udføres. Ønsker du at høre mere om priser eller at modtage et uforpligtende tilbud? Så kontakt mig og beskriv hvad du ønsker lavet. Derefter kan jeg udarbejde et godt tilbud på din opgave.

Kontakt mig for flere informationer om brolægning

Er du interesseret i at høre mere om hvad jeg som brolægger kan tilbyde dig? Eller måske i at modtage et godt tilbud på en konkret opgave? Så kontakt mig uforpligtende for at få flere informationer.

Ring til mig på telefon 21 75 67 26 eller send en mail til jens@vorbassekloak.dk, så vender jeg tilbage hurtigst muligt.