Antons Anlæg

Drømmer du om at få en ny flot græsplæne? Der står med helt tætte grønne græsstrå? Så kan jeg hjælpe med anlægning af en ny flot kvalitets græsplæne.

En græsplæne er, specielt når vejret er godt, et naturligt samlingssted for familie og venner. Her er der både plads til afslapning, aktiviteter og hygge med ens nære. Der stilles store krav til græsplænen, og derfor er det en fordel at få en professionel til at sørge for den.

Jeg anlægger både små og store græsplæner for private, erhverv samt det offentlige i Vorbasse,  Billund, Grindsted, Vejen og de nærliggende byer.

Såning af græs

Der er flere ting der spiller en rolle når man skal have anlagt en ny græsplæne. Inden såningen skal man tage stilling til om man ønsker en robust græsplæne der kan tåle et spil fodbold, eller om man drømmer om en fin plæne uden kløver og mos m.m.. Der findes nemlig forskellige græsfrøblandinger der passer til forskellige voksesteder og behov. Jeg rådgiver gerne med hvilken løsning der passer bedst til dine behov, ved interesse for dette.

Inden såningen kan begynde, skal jorden forberedes. Er der sten, rødder, planter eller andet der skal fjernes? Huller der skal rettes op? Så er det noget jeg kan gøre. Et jævnt underlag giver nemlig det bedste og pæneste resultat.

Græsfrøene kan sås fra slut marts og hen til oktober måned, alt efter hvordan temperaturen er. Det er en fordel at jordtemperaturen er over 7 grader og vækstforholdene er optimale, for at græsfrøene kan spire.

Ekspert i anlægning af græsplæne

Jeg er meget kvalitetsbevidst og har stor erfaring med såning af græsplæner, hvorfor du roligt kan overlade opgaven i mine hænder.
Ønsker du at få anlagt blomsterbede, hyggelige gangstier, en ny flot terrasser eller andet på eller omkring græsplænen, er brolægning også en opgave jeg kan varetage.

Uanset ønsker og om det er en større eller mindre opgave, laver jeg en skræddersyet løsning så du får den græsplæne du drømmer om, og kan få glæde af i mange år frem.

Pris på anlægning af græsplæne

Prisen på anlægning af græsplæne afhænger af forskellige faktorer. Antal kvadratmeter spiller en stor rolle på prisen, og ligeledes om der skal terrænreguleres inden græsset sås.

Jeg bestræber mig altid efter at have fornuftige og konkurrencedygtige priser, uden at gå på kompromis med kvaliteten. Ønsker du at modtage et konkret tilbud på en ny græsplæne, så kontakt mig og fortæl lidt mere om hvor stor en plæne du ønsker.

Få en ny flot græsplæne

Har du brug for en professionel fagmand til at etablere en splinter ny græsplæne nær din bolig eller virksomhed? Så kontakt mig i dag og hør mere om hvilke muligheder der er. Når jeg ved mere om din konkrete opgave, kan jeg udarbejde et godt skræddersyet tilbud til dig.

Ring allerede i dag på telefon 21 75 67 26 eller send en mail til jens@vorbassekloak.dk - så vender jeg tilbage hurtigst muligt.